LÅN MED BRA VILLKOR

SAMLA ALLA LÅN

Har du för mycket lån och krediter och vill samla alla lån så är det ett samlingslån du söker. Ett samlingslån kan sänka din månadskostnad avsevärt och är ett vanligt lån att ansöka om för att man vill förbättra sin ekonomiska situation. Du sparar både tid och pengar på att samla dina lån och får bättre koll på dina räkningar. Det är absolut värt och du kan spara många hundralappar i månaden genom att jämföra olika samlingslån för att få en så bra ränta som möjligt och just därför har vi samlat över 20 lån du kan ansöka till för att samla ihop dina lån.

1
Spargo Finans

Låna upp till 150 000 kr. Pengarna inom en timma!

Få pengarna på kontot samma dag som vi godkänner lånet!

2
Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder dig låna mellan 5 000 - 400 000 kr!

Svea Ekonomi riktar sig främst mot kunder som har en betalningsanmärkningar!

3
Consector Bolån

Ansök om bolån hos Consector och få svar inom 24 timmar!

Söker du Bolån till låg ränta? Consector förhandlar fram bästa räntan åt dig!

4
Viiga Lån

Låna upp till 40 000 kr till fast ränta

Vid godkänd ansökan utbetalas pengarna samma dag

SAMLA ALLA LÅN MED ETT SAMLINGSLÅN

Sänk din månadsavgift avsevärt genom att samla dina lån och krediter med ett hopbakslån och bli av med kostsamma och administrativt tidskrävande krediter och mindre smålån.

Fördelarna med att samla lån

I dagens snabba värld är det lätt att tappa greppet om sin ekonomi. Abonnemang som samlas på hög, försäkringar som kanske inte längre är relevanta och smålån som ackumuleras. Men det finns sätt att ta kontroll över situationen, och en av de mest effektiva metoderna är att samla sina lån.

Varför samla lån?

Att samla lån handlar i grunden om att ta flera mindre lån och krediter och slå ihop dem till ett större lån. Istället för att ha många räkningar att hålla reda på varje månad, får man en enda faktura att betala. Detta kan inte bara minska stressen av att hantera flera betalningar, utan ofta kan man också få en lägre ränta.

Försäkringar och abonnemang

Precis som med smålån kan det vara värt att se över sina försäkringar och abonnemang då och då. Kanske betalar du för en tjänst du inte längre använder, eller så kan du förhandla fram ett bättre pris med ditt nuvarande försäkringsbolag. Genom att regelbundet granska dessa utgifter kan du spara tusentals kronor varje år.

SMS-lån

SMS-lån har blivit alltmer populära på grund av deras tillgänglighet. Men de kan snabbt ackumuleras och bli en stor ekonomisk börda med höga räntor. Genom att samla dessa lån kan du inte bara minska din månadskostnad, utan också få en bättre översikt över din skuldsituation.

Samlingslån som lösning

Ett samlingslån kan vara lösningen för den som känner att ekonomin börjar skena. Med ett samlingslån kan du samla alla dina smålån, krediter och kanske till och med SMS-lån under ett och samma tak. Detta ger dig inte bara en bättre översikt över din ekonomi, utan ofta kan du också få bättre villkor och lägre ränta.