LÅN MED BRA VILLKOR

Ansöka om Bolån och Lånelöfte

Vad är skillnaden på Bolån och Lånelöfte?

Ett Lånelöfte är ett förhandsbesked som du får av banken inför ett kommande lån. Lånelöften baseras oftast på din inkomst alternativt bostad som visar hur mycket pengar du kan bli beviljad att låna. Ett lånelöfte är en bekräftelse på att en viss bank eller annan långivare går med på att låna ut en angiven summa till dig inför ditt kommande lån eller bostadsköp. Är ni två som söker efter ett Lånelöfte kommer båda era ekonomier att slås ihop.

Ett Bolån är när du tar ett lån för att köpa en bostad men i de flesta fall tar man ett Bolån eller en bostadskredit som det även kan kallas för när banken tar som säkerhet din fastighet bostadsrätt byggnad eller tomträtt. Det vill säga att du pantsätter den som säkerhet för kommande lån.

Ansöker du efter ett Lånelöfte alternativt ett Bolån kräver de flesta banker att du har en fast anställning eller regelbunden inkomst som t.ex pension och vara utan betalningsanmärkningar eller ha en innestående skuld hos kronofogden. Det är ändå värt att nämna för det finns banker som kan hjälpa dig fast du har en betalningsanmärkning. Det finns flera banker att jämföra mellan för att hitta det Bolån eller Lånelöfte som passar dig!


1
Consector Bolån

Ansök om bolån hos Consector och få svar inom 24 timmar!

Söker du Bolån till låg ränta? Consector förhandlar fram bästa räntan åt dig!

2
Svea Ekonomi

Svea Ekonomi erbjuder dig låna mellan 5 000 - 400 000 kr!

Svea Ekonomi riktar sig främst mot kunder som har en betalningsanmärkningar!

[adservice-comparison-feed-iframe]