LÅN MED BRA VILLKOR

FÖRETAGSLÅN UTAN BORGEN OCH SÄKERHET

Företagslån

FÖRETAGSLÅN UPP TILL EN MILJON ANSÖK DIREKT ONLINE!

Företagslån på nätet! Det finns flera olika företagslån att söka till. Företagslån för ett nystartat företag kan vara svårt att få beviljat utan en viss del i personlig borgen. Är du i behov av ett mindre banklån till ett nystartat företag eller lån för att starta upp företag får du vara beredd på en personlig borgen på en viss del av lånet. Har du ett aktiebolag däremot ansöker du som företagare snabbt och enkelt online. Men titta igenom vår lista först där vi jämför olika företagslån och vad som krävs för att få det beviljat.

FÖRETAGSLÅN UTAN BORGEN OCH UTAN SÄKERHET!

Det flesta ställer banker kräver personlig borgen eller säkerhet som t.ex. pantsättning av företagets tillgångar men det finns vissa undantagsfall där du varken lämnar personlig borgen eller säkerhet. Gemensamt för dessa lån är att det är snabba företagslån med snabb och smidig ansökningsprocess. I många fall har ditt företag pengarna på kontot inom 1-2 dagar. Vi jämför företagslån för nystartade bolag, företagslån för aktiebolag, företagslån utan borgen och utan säkerhet! Du kan ansöka om företagslån för enskild firma och företagslån för nystartat företag.1
Ferratum Business

Ingen säkerhet krävs. Pengar på kontot inom 2 dagar!

Företagslån från 20 000kr till 1000 000kr. Pengarna inom 24-48 timmar!

2
OPR Företagslån

Vid beviljat lån sker utbetalning samma dag! Fast månadskostnad!

Ansök och få besked redan idag. Vid beviljat lån sker utbetalning samma dag!

3
Qred Företagslån

Företagslån upp till 250 000 kr utan säkerhet och utbetalning samma dag!

Företagslån beviljas till alla bolagsformer! Få svar inom en timme!

4
Monetise Företagslån

Låna upp till 1000 000kr! Få låneoffert inom ett par timmar!

Låneoffert inom ett par timmar! Pengarna betalas ut till dig direkt!

5
Froda Företagslån

Kräver som standard ingen säkerhet eller personlig borgen!

Ansök och få svar samma dag. Låna upp till 1 000 000kr!

6
Lån från Svea Ekonomi

Svea hjälper dig med lån trots betalningsanmärkning

Skuldfinansiering – för dig som fastnat i skuldfällan!!RÄTT LÅN FÖR DITT FÖRETAG! ENKLA FÖRETAGSLÅN MED ANPASSADE RÄNTOR.

Behöver ditt företag ett lån? Kreditbörsen kan hjälpa dig! Kreditbörsen erbjuder enkla företagslån med anpassade räntor. Låna 30.000 till 250.000 kr med en årsränta från bara 8%.

Är du egen företagare eller har behov av pengar ska du besökare Företagslån Online och ansöka om ett företagslån!

FÖRETAGSLÅN UPP TILL EN MILJON ANSÖK DIREKT ONLINE!

Ett företagslån kan hjälpa ett företag att hantera en ekonomisk tuff period genom att ge det tillgång till det kapital som det behöver för att hantera sin tillfälliga situation. Det kan användas för att betala för omkostnader såsom löner, räkningar eller för att hantera en tillfällig kassaflödesbrist. Det kan också användas för att hantera skulder eller för att få mer tid att lösa problemet. Ett företagslån kan också användas för att konsolidera skulder eller för att samla in mer kapital för att få det att överleva och återhämta sig från krisen. En annan fördel med ett företagslån är att det kan användas för att hålla personalen kvar under en svår tid, det kan också användas för att finansiera förändringar i verksamheten som kan hjälpa till att förbättra lönsamheten och minska risken för framtida kriser.

Ett företag som hamnat i en ekonomisk tuff sits kan ha gjort det av flera olika orsaker. Ofta drabbar detta ägarna på flera plan mer än bara det rent ekonomiska. Det kan ha haft svårt att hantera kostnaderna eller det kan ha drabbats av förluster på grund av minskad efterfrågan eller konkurrens. Det kan också ha haft problem med sina skulder eller kassaflöde. Ett företag i en ekonomisk uppförsbacke kan ha svårt att betala sina räkningar i tid eller att hålla sina löften till sina kunder. Det kan också ha svårt att behålla eller rekrytera personal. Detta kan leda till minskad produktivitet och sämre kundservice. I värsta fall kan företaget vara tvungen att skära ner på sin verksamhet eller till och med gå i konkurs.

Analysera och förstå orsakerna till problemet

Som företagare finns det flera saker man kan göra för att vända en negativ trend. Här är några exempel:

 1. Analysera och förstå orsakerna till problemet: Genom att förstå var problemet kommer ifrån kan man identifiera de mest lämpliga åtgärderna för att lösa det.
 2. Kostnadsbesparingsåtgärder: Genom att minska kostnaderna kan man öka lönsamheten och förbättra kassaflödet.
 3. Förbättra produktiviteten: Genom att förbättra produktiviteten kan man öka effektiviteten och minska kostnaderna.
 4. Expandera verksamheten: Genom att expandera verksamheten kan man öka intäkterna och minska risken för framtida problem.
 5. Förbättra kundservice: Genom att förbättra kundservice kan man öka kundlojaliteten och öka intäkterna.
 6. Finansiella åtgärder: Genom att använda finansiella verktyg som företagslån, leasing eller factoring kan man få tillgång till kapital för att hantera krisen.
 7. Förbättra marknadsföringen: Genom att förbättra marknadsföringen kan man öka efterfrågan och öka intäkterna.
 8. Förbättra relationen med leverantörer och kreditgivare: Genom att förbättra relationen med leverantörer och kreditgivare kan man öka sin kreditvärdighet och få mer tid att hantera krisen.

Det är viktigt att notera att det kan vara svårt att vända en negativ trend och att det kan kräva tid och ansträngningar. Det är också viktigt att söka professionell rådgivning för att hitta den bästa lösningen för ens företag.

Undersök om extern finansiering är lämplig

För att undersöka om extern finansiering är lämplig för ett företag, bör företaget följa några viktiga steg:

 1. Gör en detaljerad affärsplan: En detaljerad affärsplan är ett viktigt verktyg för att visa på lönsamhet och möjligheter för att växa. Det kan också hjälpa till att visa på att företaget har en långsiktig strategi.
 2. Utforska olika finansieringsalternativ: Det finns många olika typer av extern finansiering som kan vara lämplig för ett företag, inklusive företagslån, leasing, factoring, investeringskapital och crowdfunding. Det är viktigt att undersöka vilket alternativ som passar bäst för företaget och dess verksamhet.
 3. Förhandla om villkoren: När man har hittat ett lämpligt finansieringsalternativ, bör man förhandla om villkoren för att säkerställa att de passar företagets behov och budget.
 4. Gör en realistisk budget: En realistisk budget är viktig för att säkerställa att företaget kan betala tillbaka lånet eller annan finansiering.
 5. Pröva företagets kreditvärdighet: Företaget bör kontrollera sin kreditvärdighet, detta kan hjälpa till att visa på företagets förmåga att betala tillbaka lånet eller annan finansiering.
 6. Sök professionell rådgivning: Det är viktigt att söka professionell rådgivning för att förstå de olika alternativen och få hjälp med att välja det bästa alternativet för företaget.
 7. Pröva olika finansiärer: Det är bra att pröva olika finansiärer för att se vilken som har bäst erbjudande och villkor, det kan också vara bra att pröva flera finansiärer för att säkerställa att man får det bästa erbjudandet.
 8. Var redo att presentera företaget och dess affärsplan: Företaget bör vara redo att presentera sig själv och sin affärsplan för finansiärer, det är viktigt att visa på företagets styrka och potential.

Företagslån på nätet! Det finns flera olika företagslån att söka till. Företagslån för ett nystartat företag kan vara svårt att få beviljat utan en viss del i personlig borgen. Är du i behov av ett mindre banklån till ett nystartat företag eller lån för att starta upp företag får du vara beredd på en personlig borgen på en viss del av lånet. Har du ett aktiebolag däremot ansöker du som företagare snabbt och enkelt online. Men titta igenom vår lista först där vi jämför olika företagslån och vad som krävs för att få det beviljat.

Vi jämför företagslån för nystartade bolag, företagslån för aktiebolag, företagslån utan borgen och utan säkerhet! Du kan ansöka om företagslån för enskild firma och företagslån för nystartat företag.