Credstep Företagslån

Credstep är en ny låneaktör på företagsmarknaden som erbjuder flexibla företagslån upp till 300.000 kr samt behovsstyrd fakturaförsäljning. Hos oss ansöker företagare snabbt och enkelt online för att antingen ta del av ett lånerbjudande eller ett pris för fakturaförsäljning vid behov.

Företagslån 30.000-300.000 kr

Credstep erbjuder företagslån med en årsränta från 9.6% med en uppläggningsavgift på 3% av lånebeloppet. Lånen löper från 3 till 12 månader med månadsvis ränta. En beviljad låneansökan utbetalas inom 1 bankdag och uppläggningsavgiften dras direkt från utbetalt belopp.

Credsteps lån erbjuds med personlig borgen, inga andra säkerheter krävs. En personlig amorteringsplan utformas för varje enskild kund och amorteringstakten varierar från lån till lån. Gemensamt för alla lån är att de är fullt återbetalda på lånets slutdag.

Vi riktar oss till företagare i behov av rörelse- eller investeringskapital upp till 300.000 kr. Som företagare behöver man uppvisa minimum 4 månaders verksamhetshistorik i kombination med minimum 1 mkr i årsomsättning. Vidare ska bolaget kunna bära räntekostnader på månadsbasis och kreditupplysning visar att bolaget är kreditvärdigt. Vi erbjuder lån till aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor.

Fakturaköp

Credstep erbjuder en smart fakturaköpstjänst utan fasta kostnader och årsavgifter. Som kund hos oss väljer man själv vilka fakturor man vill sälja när behovet att stärka företagets likviditet uppstår. Vi köper fakturor från 95% till 98% av fakturavärdet och frigör snabbt och enkelt likviditet till företagare.

Vi tillämpar regress och köper kundfakturor (B2B) inom Sverige med ett fakturavärde från 10.000 kr inkl moms med en maximal kredittid på 180 dagar. En godkänd faktura utbetalas inom 1 bankdag.

Credstep Företagslån - by ,februari 16, 2018
5 / 5stars
Företagslån upp till 300 000kr! Beviljat lån utbetalas inom 1 bankdag!