BusinessCredit.se erbjuder 10 000 – 500 000 kr i lån enligt ditt företags behov, med en återbetlaningstid på 3-12 månader.

Vår tjänst passar utmärkt för företag som behöver flexibilitet i företagets varierande ekonomiska utmaningar, eller till exempel helt enkelt för att snabbt finansiera en god idé.

Prissättningen hos BusinessCredit.se är öppen och tydlig

För varje lånebelopp och period finns en fast leveransavgift som inkluderar alla kostnader i samband med lånet. Så vet du exakt vad ditt företag ska betala för. Lånet inkluderar inte några dolda kostnader. Företagslånet betalas månadsvis på linjebasis.

Förutsättningen för att ett företagslån beviljas är att företaget och de ansvariga personerna i företaget är kreditvärdiga, samt att en eller flera privatpersoner ger en proprieborgen.

För krediter på mer än 200 000 kr förutsätts en proprieborgen av två privatpersoner. Borgensåtagandena är enkla att sköta på webben med e-signatur. Borgensmännen godkänner åtagandet innan lånet behandlas. Ifall borgensmannen inte är företagets VD eller styrelsemedlem kan borgensmannen godkänna åtagandet dagen efter det positiva lånebeslutet. Efter det överförs lånebeloppet till företagets bankkonto.

Behörighetskrav:

Vi beviljar företagslån till svenska företag som är i Bolagsverkets register
Företaget som ansöker om lån och borgensmannen/männen har inga betalningsanmärkningar
De ansvariga personerna i företaget har gott rykte

Lån mellan 10 000 och 500 000 kr

Återbetalningstid 3-12 månader i jämna rater

För lån på max 200 000 kr förutsätts en proprieborgen av en privatperson. För lån på mer än 200 000 kr förutsätts proprieborgen av två privatpersoner.

I det fasta förrättningsarvodet ingår alla kostnader för lånet

Vi ger ett lånebeslut ännu samma dag, ifall vi fått in låneansökan på en vardag före klockan 15. Det godkända lånet överförs till företagets bankkonto efter att alla ansvariga personer och borgensmän har godkänt och elektroniskt signerat nödvändiga dokument.

 

Ansök om företags lån nu!

 

BusinessCredit Företagslån - by ,februari 13, 2019
5 / 5stars
Lån till företag vid behov, med en återbetlaningstid på 3-12 månader.